.

.

perjantai 2. elokuuta 2013

Muistoille

Muutama viikko sitten saimme ystävältämme pyynnön, että ottaisimme kuvia hänen tatuoinnistaan, jolla on erityinen merkitys ja johon liittyy paljon koskettavia muistoja. Olimme kovin otettuja tästä pyynnöstä ja ryhdyimmekin heti heittelemään ideoita ilmaan, eikä mennyt kuin muutama tunti, kun olimme jo metsän tuntumassa räpsimässä ruutuja. Tämä oli hyvin antoisaa myös meille, ja oli mahtavaa auttaa läheistä ystävää tällä tavalla! (klikkaa kuvat suuriksi)

Kiitos paljon vielä näissä kuvissa esiintyvälle! Pari muutakin ystäväämme pyysi kuvia itsestään, ja niitä on nähtävissä täällä lähiaikoina.

2 kommenttia:

  1. No onpa nyt vittu asetelma. Puolialasti keikkua ja esitellä iskä-tatuointia. Mun mielestä se vaan ei sovi yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteensä jokaisella ilman muuta. Tässä tarkoitus kuitenkin nimenomaan on, että tatuointi ei näy tavallisissa tilanteissa koko aikaa juurikin sen sijainnin takia. Kuvattava halusi ikuistaa kuvia tatuoinnista, ja meidän tyyliimme kuuluu tehdä asiat hiukan eri tavalla, joten kaunis, rauhallinen paikka luonnon ääreltä tuntui sopivan tähän hyvin. Saimme sitten luvan laittaa kuvia tänne. Tällä tatuoinnilla on suuri henkilökohtainen merkitys ja tämä tyyli sopi tälle henkilölle, ja se on tässä kohtaa tärkeintä. Sanoisin tähän nyt, että tämä ei ole "puolialasti keikkumista", vaan jotain täysin muuta. Tässä ollaan vähän pintaa syvemmällä. Kiitos silti mielipiteestä.

      Poista