.

.

perjantai 25. tammikuuta 2013

Ensimmäisiä otoksia

Olemme kaksi seikkailunhaluista, kokeiluintoista, harrastusmielessä kameran kimppuun käynyttä lukiolaista, Ella ja Riikka. Tuotokset lisääntyvät tänne suuntaan aina kun kuvaussessio ja suunnittelut ovat käynnissä tai ideoita ilmaantuu. Katselkaa ihmeessä ja kertokaa muillekin jos yhtään kolahtaa!

Nämä ensimmäiset kuvat on otettu syksyn 2012 ja talven 2013 aikana. Pääsääntöisesti Ella on kameran edessä ja Riikka kameran takana, mutta projektien suunnittelu tapahtuu täydellisessä yhteistyössä keskellä ideamyrskyjä.

Tämä kuvausidea syntyi koulun käytävillä, ja kaiken perustana olivat kärkitossut. Huomasimme lukuisat yhteiset kiinnostuksen kohteemme ja tästä rönsyilevästä keskustelusta lähti ajatus valokuvata kaikki se hauska, värikäs ja mieltä askarruttava. (Kuvat klikkaamalla suuriksi)


Seuraavat kuvat on otettu Ellan isän valokuvastudiolla. Tämä idea sai alkunsa, kun Ella huomasi pari viikkoa sitten sanomalehdessä ilmoituksen valokuvauskilpailusta, jonka aiheena oli harrastukset/mielenkiinnon kohteet. Heti ryhdyttiin heittelemään ajatuksia ilmaan ja kunnon soppahan siitäkin sitten syntyi. Tässä kuitenkin hieman lopputuloksia. (kilpailukuva ei ole tässä)2 kommenttia: